Helyi sport

2024.09.09. 17:34

Délmagyar podcast: Sporthang – elhagyták Párizst

Delmagyar.hu

Remek játékot hozott a szezon első rangadója a férfi kézilabda NB I.-ben, amely a sportág hírverésének is tökéletesen megfelelt. A svéd edzővel dolgozó OTP Bank-Pick Szeged és a Tatabánya találkozója gyors játékot és kiváló egyéni teljesítményeket hozott, végül a házigazda Tisza-partiak hat találattal megnyerték az első komolyabb meccsüket. Csütörtökön a Bajnokok Ligájában a német Magdeburg következik. 

A magyar labdarúgó-válogatott nagy különbségű vereséggel kezdte a Nemzetek Ligája A divízióját, az első mérkőzésen 5–0-s vereséget szenvedett Németországban. Marco Rossi szövetségi kapitány elég nehezen viselte a kudarcot, a folytatásban a bosnyákok ellen akár már az ő jövője is megkérdőjeleződhet.

A befejeződött párizsi paralimpián minden Csongrád-Csanád vármegyei sportoló erőn felül teljesített, pedig nem volt egyszerű dolguk a pályán, az asztalnál vagy legfőképpen a vízen sem.

A delmagyar.hu szokásos podcastjében, a Sporthangban ezek a témát is szóba kerültek három kollégánk, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid értékelésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában