Törölt forduló

8 órája

Asztalitenisz Extraliga: elmaradnak a hétvégi fordulók

Négy meccs várt volna a szegedi csapatokra a hétvégén. A szövetség úgy döntött, törli az asztalitenisz Extraliga hétvégi, dupla fordulóit.

Illusztráció: Dömötör Csaba

Nem játsszák le a hétvégére kiírt asztalitenisz Extraliga mérkőzéseket – olvasható a Magyar Asztalitenisz Szövetség oldalán. Az ok nem más, minthogy a szövetség hétvégén centenáriumi ünnepséget tart, az erre érkezett nagy számú jelentkezés miatt pedig törölték az Extraliga hétvégére kiírt, dupla fordulóját. Az elmaradt mérkőzésekre a szövetség új időpontokat ír majd ki.

asztalitenisz Extraliga
Asztalitenisz Extraliga: Vitsek Ivánék hazai debütálására is várni kell.
Fotó: Török János

Mindez azt jelenti, hogy a férfi Extraligában szereplő Szegedi AC, valamint a női élvonalban érdekelt ATSK Szeged szezonbeli hazai debütálására is várni kell. A Szegedi AC-re a hétvégén a Szombathely, valamint a Celldömölk elleni hazai meccs várt volna, így a következő találkozó a jelenlegi versenynaptár alapján az október 19-i, Soltvadkert elleni idegenbeli meccs a csapat számára.

Az ATSK Szeged szombaton a Pécs vendége lett volna, míg másnap a Budapesti Erdért SE ellen játszotta volna idei első hazai mérkőzését, a kiírás szerint viszont így legközelebb október 19-én, Kecskeméten állnak asztalhoz a lányok. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában