Helyi sport

2024.08.10. 11:01

Vágó Levente bombagóljával szerzett egy pontot a Kecskemét - videó

A szegedi játékos találatával egyenlített, és szerzett végül egy pontot a Debrecen elleni bajnokin a Kecskemét az NB I.-ben. Vágó Levente nem akármilyen góllal avatta fel a kecskeméti gyepszőnyeget.

Vágó Levente jegyezte az első hazai gólt a felújított kecskeméti pályán.

Fotó: Kovacs Peter

1–1-es döntetlent játszott a Kecskemét és a Debrecen a labdarúgó NB I. 3. fordulójának nyitómérkőzésén. A találkozó első félidejének ráadásában egyenlített a Kecskemét, a lilák szegedi játékosa, Vágó Levente óriási gólt ragasztott a kapuba.

Vágó Levente
Vágó Levente bombagólja egy pontot jelentett a Kecskemétnek.
Fotó: Kovacs Peter

Külön öröm számomra, hiszen az új gyepszőnyegen én lőttem az első gólt. Többiek a gólöröm után egyből mondták, hogy picit helyezhettem volna még... Dolgozunk tovább, mert ez még nem elég, kellenek a győzelmek, de értékes pontot szereztünk. A feleségemnek szólt az üzenet, hamarosan érkezik a második gyerekünk – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a mérkőzést követően Vágó Levente.

A Kecskemétben Vágó mellett a kisteleki Zsótér Donát is pályára lépett, őt a 73. percben cserélték be, a Debrecen keretben viszont nem volt ott a szegedi Batik Bence.

Kecskeméti TE–Debreceni VSC 1–1 (1–1)
Kecskemét, Széktói Stadion, 3835 néző. Vezette: Csonka
Gólszerzők: Vágó (45+2.), ill. Domingues (19.)
Kiállítva: Ferenczi (62., DVSC)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában