Labdarúgás

2024.08.09. 19:12

NB III.: pikáns meccs vár az SZVSE-re és a HFC-re is

Sorozatban harmadik idegenbeli mérkőzésére készül a HFC. Ezúttal Martfűre utaznak Dóra Donáték, míg a két győzelemmel rajtoló SZVSE a szintén százszázalékos Monort fogadja vasárnap 17.30-tól a labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjának harmadik fordulójában.

Becsei Dávid

Dóra Donát és a HFC sorozatban harmadik idegenbeli mérkőzésére készülhet.

Forrás: a HFC Facebook-oldala

Csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően nem vezeti a labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjának tabelláját a Szegedi VSE. Már ha a 7–2-es gólkülönbséget lehet rossznak jellemezni, a Monor viszont 8–2-vel gyűjtött eddig hat pontot. A harmadik fordulóban ez a két csapat rögtön összecsap egymással az SZVSE-stadionban vasárnap 17.30-tól. 

Rangadó lesz Szegeden. Az NB III. Dél-keleti csoportjának két éllovasa, az SZVSE és a Monor találkozik egymással.
Rangadó lesz Szegeden. Az NB III. Dél-keleti csoportjának két éllovasa, a piros mezes SZVSE és a Monor találkozik egymással.
Fotó: Török János

Rangadóra készülnek az NB III.-ban

– Miután két sikerrel kezdtük a bajnokságot, helyén van az önbizalmunk. Mindenkit feldobott ez a jó kezdés, izgatottan várjuk a folytatást. Re­méljük, hogy még a megszokottól is többen szurkolnak majd nekünk a stadionban, mert ez rangadó lesz. Jó állapotban, feltüzelve várjuk a meccset, kellemetlen ellenfele szeretnénk lenni a Monornak – hangsúlyozta Kelemen Balázs, a Szegedi VSE játékos-edzője. Eggyel több emberre számíthat majd a szakember, mint az előző fordulóban, ugyanis Kalapács Marcell eltiltása letelik, Sorin Amariutei viszont még továbbra sem lehet keretben. 

Továbbra is zajlik a hódmezővásárhelyi labdarúgópálya felújítása, így harmadik mérkőzését is idegenben játssza a HFC. Ezúttal annak a Martfűnek lesz a vendége, amelynek kispadján a sárga-kékek korábbi edzője, Koncz Zsolt ül, de a csapat játékosa Prozlik Ádám is. Ő Tiszaszigetről igazolt nyáron a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei együtteshez. 

Pikáns meccs lesz

– Nem foglalkozunk azzal, hogy sorozatban a harmadik bajnoki találkozónkat játsszuk idegenben. Azzal viszont igen, hogy összerakjuk magunkat fejben és fizikálisan úgy, hogy megszerezzük az első győzelmünket. Természetesen az ad némi pikantériát a mérkőzésnek, hogy Zsolti a Martfű edzője, hiszen dolgoztunk együtt. Emiatt mindkettőnkben lesz biztosan egy egészséges bizonyítási vágy – jegyezte meg Antal Krisztián, a Hódmezővásárhelyi FC edzője. 

A Martfű otthon egy 4–1-es sikerrel kezdett a bajnokságban a Szolnok ellen, szerdán viszont 3–0-s vereséget szenvedett a Vasas II. vendégeként. A Monor Dabason 5–0-s győzelemmel kezdett, míg a kupafordulót követően hazai pályán a Tiszakécske ellen 3–2-re nyertek, miután a Kécske 2–0-ról egyenlített, de a hosszabbításban megszerezték a győzelmet a monoriak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában