Helyi sport

2024.08.23. 13:55

Nagy feladatok előtt állnak a makói erőemelők

Új ligarekordot ért el a Mr. Power Sportegyesület versenyzője az Ajkán megrendezett versenyen, az ősz pedig komoly kihívásokat tartogat a klub versenyzői számára.

Sűrű időszak előtt állnak a makói erőemelők.

Fotó: Mr. Power Sportegyesület

A kiskunfélegyházi nyárindító kupán, majd az Ajkán megrendezett, Magyar Professzionális Erőemelő ligakupán versenyeztek a Mr. Power Sportegyesület sportolói. A 82,5 kg-os súlycsoportban induló Mari Márkó 300 kg-os felhúzást ért el, amivel abszolút összesítésben is első helyen végzett, teljesítménye pedig egyben a magyar erőemelő liga vonatkozó súlycsoportjának rekordját is jelentette.

Az ősz komoly versenyeket hoz a makóiak számára. A Mr. Power Sportegyesület versenyzői tavaly megszerezték az XPC világszövetség professzionális kártyáját, amelynek köszönhetően részt vehetnek a szeptember végén esedékes XPC Pro versenyen. Október közepén már a makói klubot többen is képviselhetik a GPC világszervezet világbajnokságán, míg a hónap későbbi részében az XPC világkupa lengyelországi állomása lesz a következő verseny. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában