delmagyar.hu podcast

2024.07.01. 14:38

Délmagyar podcast – Sporthang: ezért fulladhatott unalomba több futballmeccs is az Eb-n

Delmagyar.hu

Egyre nagyobb port kavarnak a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon a VAR döntései. A videós visszajátszásokkal a magyar válogatott szurkolói sem voltak elégedettek, de eddig talán az egy cipőorrnyi les miatt elvett dán gól bizonyult a leglátványosabb ilyen ítéletnek.

A Sporthang című podcastunkban Becsei Dávid és Vajgely Pál sportújságírók vitatták meg az eddig történteket, valamint kitértek arra, mi okozhatja, hogy több mérkőzés is unalomba fulladt a kontinenstornán.

Amióta tizenhat csapat játszik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, azóta nem szerepelt olyan erős csoportkörben az OTP Bank-Pick Szeged, mint amilyenben szeptembertől fog. Kollégáink megvitatták, mi várhat a klubra.

Megkezdték az edzőmeccsek sorozatát az NB-s csongrád-csanádi futballcsapatok, de a Szeged-Csanád GA, a HFC és az SZVSE játékoskerete sem alakult még ki teljesen, az első edzőmeccsek alapján viszont fontos megállapításokat tettünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában