Transzfer

2024.07.04. 15:39

NB I.-es klubbal hozták szóba Ádám Martint

A Nemzeti Sport értesülései szerint Ádám Martinért érdeklődik az NB I.-es klub, más sajtóhírek viszont cáfolják ezt.

Delmagyar.hu

Ádám Martin jövője továbbra is kérdéses.

Fotó: Koncz Márton

Újabb fejlemény látott napvilágot Ádám Martin jövőjét illetően. A forráskúti támadónak ugyan élő szerződése van a dél-koreai Ulszan Hyundai-jal, ám egyelőre nem tért vissza Dél-Koreába.

Az ázsiai országból származó sajtóhírekre korábban Papp Gábor, a magyar válogatott támadó menedzsere elmondta, nem bontottak szerződést a felek, egyelőre egyeztetnek klubjával.

Ádám Martin az Instagramon tett közzé egy történetet "az utolsó vacsora" szöveggel, és egy integető emojival.

Ádám Martin
A forráskúti csatár a közösségi médiában közzétett posztja. 
Fotó: Ádám Martin instagram-oldala

A Nemzeti Sport értesülései szerint a csatárt és menedzserét csütörtökön Debrecenben látták, és a sportnapilap úgy tudja, a DVSC valóban érdeklődik Ádám Martin iránt, akinek előbb azonban az Ulszannal kell lezárnia a tárgyalásokat. A csakfoci.hu viszont arról ír, a Debrecennél nem téma a támadó szerződtetése.

Mindezt megerősíti a dehir.hu híre is: a portálnak ugyanis Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. ügyvezetője így nyilatkozott:

Lehet, hogy ő járt Debrecenben, ám velünk egyáltalán nem találkozott.

Ádám Martin 2022 nyarán igazolt a dél-koreai klubhoz, amelyben 67 meccsen 24 gólt és 9 gólpasszt jegyzett, és két bajnoki címet is ünnepelhetett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában