Helyi sport

2024.06.14. 16:05

Az Extraliga döntősénél folytatja az SZRSE játékosa

Komoly lehetőség előtt áll a szegedi klubtól búcsúzó fiatal röplabdázó.

Delmagyar.hu

Nagy-Hegyesi Réka Kaposváron folytatja.

Fotó: Kaposvári RNC, KOVATS DOMONKOS

A női röplabda Extraliga legutóbbi döntősénél, a magyar kupában bronzérmet nyert Kaposvárnál folytatja pályafutását Nagy-Hegyesi Réka. A Vidux-Szegedi RSE saját nevelésű, utánpótlás-válogatott liberója ezzel a honi röplabdázás egyik legkomolyabb klubjánál folytathatja ígéretes karrierjét.

Izgatott vagyok, hiszen ez lesz az első profi évem. Rengeteg változással vár ez a váltás, de rengetegek fogok fejlődni és tanulni ebből a helyzetből. Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam ezt a lehetőséget, és azt gondolom, ezzel muszáj élnem, hiába hiányoznak majd nagyon a lányok, és az egész SZRSE-közeg. A legnagyobb hálával tartozom a nevelőegyesületemnek, az edzőimnek, mindent köszönök! – nyilatkozta a klub közösségi oldalára feltöltött búcsúvideóban Nagy-Hegyesi Réka.

Férfi és női játékosaink kapcsán az elmúlt években is voltak igazolások és megkeresések Extraliga-csapatoktól, de Nagy-Hegyesi Réka kaposvári szerződése egy másik szint, hiszen egy bajnoki döntőstől kap esélyt, hogy az élvonalban bizonyítson. Ehhez hasonló lehetőséget legutóbb férfi csapatunk kapitánya, Csányi Dániel kapott. Négy évig voltam Réka edzője, játékszeretetét ismerve jól tudom, hogy ő mindig a pályán szeretne lenni, így bízom benne, hogy minél többször láthatjuk őt röplabdázni az Extraligában! Nagyon büszkék vagyunk Rékára, és sok sikert kívánunk neki – mondta Réka távozása kapcsán Dávid Tibor, a Szegedi Röplabda Sportegyesület elnökhelyettese.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában