Helyi sport

2024.01.27. 07:00

Kevésen múlt a továbbjutás Sándor Lillának

Befejeződtek a szegedi gyorskorcsolyázó számára a téli ifjúsági olimpia küzdelmei.

Delmagyar.hu

Sándor Lilla értékes tapasztalatokat szerzett Koreában.

Fotó: olimpia.hu

Az 500 és az 1500 méteres futamok után az általa legjobban várt tömegrajtos verseny következett a dél-koreai Kangvonban megrendezett téli ifjúsági olimpiai játékokon Sándor Lilla számára. A Tornádó Team Szeged versenyzője kevéssel maradt le a továbbjutó helyről, futamában 11., összesítésben így a 27. helyen zárt.

Egy kicsit csalódott vagyok, mert nagyon szerettem volna továbbmenni a csoportból, ami három helyen múlt, hiszen 11. lettem – mondta az olimpia.hu-n Sándor Lilla. – Erőnlétileg nagyon jól bírtam, viszont pontot sajnos nem sikerült elcsípnem, pedig ez volt a legjobb versenyem az olimpián és nagyon szeretem ezt a számot. Értékes tapasztalatokat szereztem az olimpián, legközelebb, amikor nagy versenyen kell helyt állni, ezek a tapasztalatok segíteni fognak – tette hozzá a Tornádó Team Szeged versenyzője.

IV. TÉLI IFJÚSÁGI OLIMPIAI JÁTÉKOK, GANGWON

Gyorskorcsolya. Tömegrajtos verseny. Lányok: 1. Angel Daleman (Hollandia), 2. Jasmijn Veenhuis (Hollandia), 3. Yunqi Liu (Kína), ... 23. Vancsó Rebeka (Magyarország), ... 27. Sándor Lilla Enéh (Magyarország)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában