Helyi sport

2023.10.27. 14:02

Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg – üzente Sós Bence a csütörtöki meccs után a válogatott játékosnak

Ismét játszhatott az Európa-liga csoportkörében a vásárhelyi labdarúgó.

Delmagyar.hu

A két magyar játékos egy közös képre összeállt.

Fotó: Sós Bence Instagram-oldala

Csütörtökön este a Freiburg elleni hazai találkozóval folytatódott a Topolya számára a labdarúgó Európa-liga. Bár közös fotó készült a két csapat egy-egy magyar játékosával, ám egyszerre nem lehetett a pályán a hódmezővásárhelyi Sós Bence, valamit Sallai Roland, hiszen a német klubban légióskodó játékost a 23. percben le kellett cserélni egy sérülés miatt.

Sajnos az eredmény nem jól alakult, viszont nagyon boldog vagyok, hogy pályára léphettem ismét az Európa-liga csoportkörében. Sallai Roland, nagyon örülök a találkozásnak, viszont sajnálom, hogy a sérülésed miatt nem tudtunk egyszerre a pályán lenni. Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg, és pályára léphess a válogatottban, hiszen óriási szükség van rád! – írta a hódmezővásárhelyi játékos Instagram-posztjában.

A találkozót a Freiburg 3–1-re nyerte meg, Sós Bence a 79. percben, csereként lépett pályára a Topolyában. Három forduló után a vásárhelyi labdarúgó csapat 1 ponttal csoportja utolsó helyén áll, november 9-én pedig a Freiburg vendége lesz a következő fordulóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában