Bartók Donát elégedetten zárt Budapesten

2020.06.11. 12:49

Kézilabdás teniszversenyt rendeztek

Immár harmadik alkalommal rendezték meg Budapesten, a Népligetben, az Építők Tenisz Clubban a KézilabdÁsz teniszversenyt jelenlegi és egykori kézilabdázókkal.

Bartók Donát ideiglenesen teniszütőre cserélte a kézilabdát.

Fotó: Cseh Péter

Ismert kézilabdázókból nem volt hiány versenyidény híján sem az elmúlt hétvégén a fővárosi Népligetben, hiszen egykori és jelenlegi kézilabdások, valamint edzők mérkőztek meg egymással egyesben, párosban vegyes párosban és forgó párosban. A hangulatra nem lehetett panasz, a mozgalmas napot pedig a dabasi sportolók tejfölös lecsójával zárták.

Bartók Donát ideiglenesen teniszütőre cserélte a kézilabdát.
Fotó: Cseh Péter

Akárcsak több MOL-PICK Szeged-játékos, Bartók Donát is a tenisszel ismerkedett meg a járványidőszakban.

– Örülök, hogy részt vehettem ezen a jó hangulatú tornán, bár még mindössze másfél hete kezdtem el teniszezni, szóval még ismerkedem a sportággal, de ahhoz képest jól ment, elégedett voltam a teljesítményemmel – mesélte mosolygósan a versenyt követően a magyar válogatott és a spanyol Bidasoa Irún szegedi származású kézilabdázója, Bartók Donát, aki édesapjával, Bartók Csabával vett részt az eseményen.

Bartókékon kívül a szegedi származású Bárány Zsolt szintén teniszezett a KézilabdÁszon, valamint korábbi válogatott játékosok közül Mocsai Tamás és Horváth Attila is háló mögé állt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában