Sportágválasztó és családi nap

7 órája

Mindannyiunké a tér Kisteleken

Szombaton minden korosztályt várnak a Szent István térre.

Imre Péter Géza

Mindannyiunké a tér elnevezéssel délelőtt 9-től 21 óráig rendezvények népesítik be a kisteleki Szent István teret szombaton. Az euromobilitás családi napot 10 órától 14-ig tartják a tér egyik szegletében, ott gyerekeknek lesz KRESZ-pálya, teherbicikli bemutató, ügyességi bringapálya, KRESZ-totó, továbbá kincsvadászat vár a kicsikre és a nagyokra.

KRESZ,Kistelek,rendezvények,
Fotó: Kistelek Város Hivatalos Facebook-oldala

A földművesek napját 10-től 15 óráig rendezik meg, ennek keretében zöldség- és gyümölcskóstoló, földműves totó, játékos sportverseny, helyben készült finomságok, régi népi eszközök és játékok közül választhatunk, és a hagyományoknak megfelelően a helyi kertbarátkör főz is a vendégeknek. A délelőtt kilátogatók megmérethetik vérnyomásukat és vércukorszintjüket.

A második kisteleki sportágválasztó nyitja tulajdonképpen a napot, ott a gyerekek és szüleik láthatnak kosárlabda-bemutatót és kosárra dobó versenyt, később silver-step bemutató is lesz, és a következő sportágakat lehet kipróbálni: darts, lábtoll-labda, birkózás, kézilabda, ju-jitsu és foci. Ezt a programot 13 órától a Pro-Art táncosai zárják.

Az esti kalandtúra 17 és 19 óra között indul folyamatosan a Szent István térről, amelynek a lényege, ahogy a plakát is hirdeti, „fejtsd meg a rejtvényt és járd be az utat”.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában