Helyi kultúra

2024.08.21. 13:30

Fővárosi cég hozza a vécéket SZIN-re

Valamivel több mint 25 millió forintos ajánlattal a budapesti központú XELESS Kereskedelmi Szolgáltató Kft. nyerte az a pályázatot, amit a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. írt ki egyebek mellett a mobilvécék bérlésére, amiket a Szegedi Ifjúsági Napokon használnak majd. A beszerzés persze nem csak a vécékről szólt, minden más vizesblokk és konténerek is benne vannak az ajánlatban.

Suki Zoltán

Lesz hol könnyíteni magukon a fesztiválozóknak.

Fotó: Karnok Csaba

Nyilvános közbeszerzést írt ki a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft., mégpedig mobilvécékre. A városi rendezvényszervező cég a Szegedi Ifjúsági Napokra készül ezzel, és a pályázatnak nemrég meg is lett a nyertese. A mosdókat a fővárosi központú XELESS Kereskedelmi Szolgáltató Kft. szállítja a nyár utolsó fesztiváljára, összesen 25 321 000 forintért. A nyertes vállalkozás természetesen nem csak mobilvécéket szállít és tisztít ennyi pénzért. Nekik kell telepíteniük a zuhanyzós konténereket is, de kell jó pár darab irodakonténert is szállítaniuk. Utóbbiakban klímának is kell lennie, ha túl nagy meleg lenne a Partfürdőn. 

A Coca-Cola SZIN-en ismét a külföldi és a hazai zenei élet krémje vonul fel: mintegy 200 koncert adja meg az alaphangulatot a Tisza-parton.

Külföldi húzónevekkel idén sem fukarkodtak a szervezők. A SZIN egyik legnagyobb durranását, a holland világsztárt, Armin van Buurent a zene iránti féktelen és könyörtelen szenvedély hajtja. A trance mozgalom „zászlóvivőjének”, az EDM egyik legbefolyásosabb alakjának tartott művész állandóan mozgásban van: vagy a stúdiójában alkot zenét, vagy úton van a világ legnagyobb klubjai és fesztiváljai között. I Believe című dala a világhírnév felé repítette Tim Kamradot. A lengyel származású, német előadó zenei stílusa a pop, az R&B és néha a rock között helyezkedik el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában