Queen-dalok Kiszomboron

2024.08.17. 15:00

Felpezsdült a Zeneterasz Kiszomboron – GALÉRIA

Szabó Imre

Fotó: Ady Endre Művelődési Ház

Az Ady Endre Művelődési Ház szervezésében a Crazy Little Queen Tribute Band volt a vendég augusztus 16-án Kiszomboron. A zenekar mindent beleadott és fergeteges hangulatot varázsolt a Rónay-kúria teraszára.

Lapunkhoz eljuttatott közleményük szerint a szervezők örömmel látták, hogy nemcsak helyiek érdeklődtek a koncert iránt, de Makóról, sőt messzebbről is voltak vendégeik. Az ülőhelyek mindenesetre megteltek. Ismét bebizonyosodott, hogy Freddie Mercury zenéje valóban örök és halhatatlan.

– Nagy szívfájdalmunk, hogy tavaly minden koncertet be kellett vinnünk a művelődési házba a zivataros időjárás miatt, de idén úgy tűnik az égiek megkönyörültek rajtunk, mert eddig az összes szabadtéri rendezvényünket meg tudtuk tartani. Boldogok vagyunk, hogy ennyien eljöttek és reményeink szerint az a majd' 300 ember valóban jól érezte magát és élménnyel gazdagon távozott! – mondta Bódi Marianna, a koncert egyik szervezője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában