Helyi kultúra

2024.07.26. 11:28

Szombat este ismét Kultúr-tér a Hősök terén

Tábori Szilvia

Klasszikusok könnyedén címmel Kuna Vali és testvérei koncerteznek Hódmezővásárhelyen július 27-én, szombaton 19 órától a Hősök terén. A 30 éves zenei múltú Príma Díjas Fourtissimo együttes alapító tagjai komolyzenészként kezdték pályafutásukat; az évtizedek alatt számos hazai és nemzetközi versenyen győzedelmeskedtek. Az így megszerzett tudás esszenciálisan jelenik meg a klasszikus zenei műsorukban, ahol különleges, máshol nem hallható hangszerelésben szólalnak meg örök olyan érvényű művek, mint például Prokofjev: Rómeó és Júlia című balettjéből a Lovagok tánca. 

Majd 20 órától Tom Gojdar lép színpadra, aki már 14 éves korától gyűjt hanglemezeket. 2000-től 2005-ig a Legendás Underground Records Budapest tagja. Korábban, elsősorban downtempo és chill out zenéket játszott, de a house  zene mindig nagy szerelme volt. Vásárhelyen a Joker Café volt az ismertebb rezidenciája. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában