Szegedi hírek

2024.07.27. 17:53

A Rebecca sztárjai dedikáltak – Fotók

Dedikálást tartottak a Szegedi Szabadtéri Játékok legújabb produkciójának sztárjai szombaton délután a REÖK Cukrászda teraszán. A terasz és a környéke is megtelt érdeklődőkkel, akik mind a Rebecca című darab szereplőire voltak kíváncsiak.

Suki Zoltán

Szinte egy gombostűt sem lehetett leejteni szombaton a szegedi REÖK cukrászda Kárász utca felőli teraszán, annyi ember gyűlt ott egyszerre össze. Az egyszeri turisták nem is tudták mi történik, csak messziről panaszkodtak, hogy akkora a sor, hogy sosem fogják megkapni a fagyijukat. Amikor azonban közelebb mentek, igencsak meglepődtek, ugyanis éppen dedikálást tartottak a Szegedi Szabadtéri Játékok Rebecca produkciójának sztárjai.

A közönségtalálkozón Gubik Petra, Dolhai Attila, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Udvaros Dorottya, Bálint Ádám, Medveczky Balázs, Szaszák Zsolt, Gömöri Krisztián és Borovics Tamás várta a rajongókat. A művészek egyébként egy limitált kiadású, fényképes dedikálókártyákat írtak alá, természetesen, aki kérte, annak egy kis külön szöveget is hozzáírtak az aláírásuk mellé.

A sztárok előtt azért is le a kalappal, mert pénteken, vagyis előző este mutatták be szabadtéri világpremierként Michael Kunze és Sylvester Lévay Rebecca musicaljét a Dóm téren Béres Attila rendezésében. Vagyis valószínűleg még egy kicsit fáradtak lehettek, de ez nem látszott rajtuk.

Az előző esti főpróbát megnyitották a szereplők hozzátartozói, valamint a sajtó előtt, körülbelül 1200 néző tekinthette meg a bemutató előtt a Szegedi Szabadtéri Játékok nagyszabású, önálló produkcióját. A főpróba előtt a főbb szereplők a nézők kérdéseire válaszoltak.

A főszereplők, Gubik Petra (Én) és Dolhai Attila (Maxim De Winter), valamint a Mrs. Danverst és Maxim testvérét, Beatrice-t váltott szereposztásban alakító Janza Kata és Gallusz Nikolett virtuóz éneke és szenvedélyes játéka zajos sikert aratott a nézőtéren, de nem kisebb vastapssal méltatta a közönség Udvaros Dorottya alakítását, aki a szókimondó Edythe Van Hopper bőrében kacagtatja a közönséget.

A Rebecca látványvilágáról is írtunk már, de készítettünk interjút Bolba Tamás karmesterrel is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában