Pályázat

2 órája

Tehetséges tanulókat támogatnak Csongrádon

Szociálisan rászoruló tehetséges csongrádi főiskolás, illetve egyetemista diákokat támogatnak Csongrádon. Október végéig lehet pályázni.

Tábori Szilvia

A Csongrád Város a Tehetségekért Alapítvány pályázatot hirdetett szociálisan rászoruló, főiskolai, egyetemi tanulmányait Magyarországon folytató, nappali tagozatos, tehetséges csongrádi tanulók számára. A kiírás célja támogatni a Csongrádon élő azon tehetséges felsőbb éves fiatalokat, akiknek az egyetemi, főiskolai továbbtanulása anyagi, szociális helyzetük miatt nehézséget jelent, tanulmányi eredményük 3,5 feletti. A helyi önkormányzat honlapjáról letölthető űrlap beküldési határideje október 31. A pontosan kitöltött dokumentumot, a szükséges melléklettel a következő címre kell eljuttatni: Diana Fegyvertechnikai Technikum és Kollégium, Kissné Kocsis Marianna; 6640 Csongrád, Dob utca 4-8. A lezárt borítékon feltüntetve: Csongrád Város a Tehetségekért Alapítvány. 

Csongrád, városháza

Bővebb információért Kissné Kocsis Marianna kereshető fel a [email protected] elektronikus levelezési címen. A beérkezett pályázatokat a kuratórium bírálja el, a döntés határideje: november 30.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában