Kezdődik az őszi szünet

2 órája

Változik a menetrend az SZKT járatain

Mindenszentek ünnepe miatt a jövő héten már péntektől hétvégi menetrend szerint közlekednek az SZKT járatai. A villamosvonalon nagyobb befogadóképességű járműveket közlekedtetnek majd a megnövekedő utaslétszám miatt.

Delmagyar.hu

Az őszi iskolai szünet idején, azaz október 28-tól október 31-ig tanszünet alatti munkanapi alapmenetrend szerint, november 1-től november 3-ig pedig hétvégi alapmenetrend szerint közlekedteti járatait a Szegedi Közlkedési Társaság – tájékoztattak közleményben. Azt is tudatták, hogy november 1-jétől változik a 8-as, a 10-es és a 19-es trolibuszok menetrendje. A követési idők nem módosulnak, de a végállomási indulásokat áthangolták, ezért kis mértékben változnak, valamint azzal együtt változnak a garantált alacsonypadlós indulások is. A villamosok november 1-je és 3-a között szintén hétvégi menetrend szerint közlekednek majd. A 3F jelzésű villamosok meghosszabbított üzemidőben Tarján végállomásról 7.02 órától 19.22-ig, a Fonógyári út végállomásról 7.40-től 20 óráig közlekednek. Október 31-én, csütörtökön a 3F vonalon, november 1-jén és 2-án, pénteken és szombaton  pedig a 4-es villamosvonalon nagyobb befogadóképességű járművek közlekedtetésével segítik a várhatóan megnövekedő utazási igények kiszolgálását.

Szegedi Közlekedési Társaság, szünet, menetrend
Változik a menetrend. Illusztráció: Török János

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában