delmagyar.hu podcast

2024.09.02. 16:30

Délmagyar podcast: Sporthang – Változások érkeztek

Delmagyar.hu

Három mérkőzés alapján kijelenthető, hogy az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata változás útjára lépett az új svéd edző, Michael Apelgren érkezésével.

Ugyancsak megváltozott a labdarúgó NB II.-ben szereplő Szeged-Csanád GA játéka is, amely sokkal többet támad, ezáltal többet is van a kapu előtt, viszont a védekezés és az előrejáték között meg kellene találni az egyensúlyt. 

A férfi kosarasoknál a légiósok közül hárman már bemutatkoztak az első felkészülési mérkőzésen a szerb első osztályú BKK Radnicski ellen, amelyet a Tisza-parti csapat, az SZTE-Szedeák magabiztosan, 17 ponttal győzött le.

Ezekkel a témákkal foglalkoztunk, illetve szóba került a paralimpia és a labdarúgó NB III.-ban szereplő két Csongrád-Csanád vármegyei alakulat is a szokásos sportos podcastben, a Sporthangban, amelyben Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid mondta el a véleményét az elmúlt hét eseményeiről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában