Helyi közélet

2024.07.27. 13:00

Táboroznak a kisteleki gyerekek

Huszonketten vettek részt abban az ingyenes táborban, amelyet a Kisteleki Család- és Gyermekjóléti Központ szervezett. A táborban volt üvegfestés, kirándulás, levendulazsák-készítés. A végén az egész héten tanult műsort is előadták a gyerekek.

Imre Péter Géza

Forrás: https://www.kistelekjaras.hu/

Három héten át tartanak a táborok, amelyeket a Kisteleki Család- és Gyermekjóléti Központ szervez. A kistelekjaras.hu beszámolója szerint a kézműves tábor már véget is ért. Délelőttönként tanulták a gyerekek azt a táncot, amelyet a hét végén az időseknek előtt adtak elő a gondozási központban. 

A tánc után kézműveskedtek, volt sógyurmázás, üvegfestés, dekupázsolás, gyöngyfűzés, levendulazsák-készítés. Elvitték a gyerekeket egy balástyai kirándulásra is.

Az egyik program az volt a táborban, hogy a lapunk által korábban Aranyembörnek választott Kunstár Pálné Irénke sütött hajtogatott és lekváros kiflit a gyerekekkel.

A táborokban a támogatóknak köszönhetően ingyen vesznek részt a gyerekek. 

A bevásárlásban Kistelek és Vonzáskörzete Lelki Segítőinek Egyesülete működött közre a tábori készletek feltöltésében, illetve a Nők a Családokért és a Gyermekekért Egyesület is segítette a tábort.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában