Menetrend a következő hétre

2024.07.21. 10:30

Kormányablakbusz a Szegedi járásban

A következő héten a Szegedi járás településein lehet ügyet intézni a mobil kormányhivatalban. Mutatjuk a kormányablakbusz menetrendjét július 22-től.

Delmagyar.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal célkitűzése, hogy a közigazgatást közelebb hozza az állampolgárokhoz és könnyebbé tegye az életüket. A hatékony közigazgatás alapelve, hogy az ügyfelek egy helyen minél több ügyüket el tudják intézni. Ezt a célt valósítja meg a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat, vagyis a kormányablakbusz. A kormányablak buszban a korábbi települési ügysegédek szolgáltatásai teljes körűen elérhetőek, ezen felül pedig további – eddig csak valamely kormányablakban hozzáférhető – ügytípusok is intézhetőek.

kormányablakbusz a Szegedi járásban
A kormányablakbusz a következő héten a Szegedi járás településeit látogatja meg.
Fotó: Fehér Gábor

Kormányablakbusz először Szegedtől keletre

Július 22-én hétfőn 9.30-tól 10.30-ig Klárafalván, az önkormányzat előtti területen parkol le a kormányablakbusz. Ezután 11 órától 12 óráig Ferencszálláson a községháza előtti parkolóban, majd 13.30-tól 15 óráig Kübekházán, az önkormányzati hivatal előtti parkolóban várják az ügyfeleket.

Kedden két településre, Dócra és Szatymazra megy el a kormányablakbusz. Előbbi helyen 8 és 10 óra között a művelődési ház mögötti fedett piactéren, utóbbi helyen pedig 11.30-tól 13.30-ig a polgármesteri hivatal előtti parkolóban lehet ügyet intézni.

Szerdán Homokhátság

Szerdán szintén két településen lehet majd ügyet intézni a mobil ügyfélszolgálaton. Röszkén 8 és 11 óra között a polgármesteri hivatal közötti parkolóban áll majd meg a kormányablakbusz, míg Domaszéken 12.30 és 15.30 között szintén a polgármesteri hivatal előtt kell keresni az ügyintézőket.

Csütörtökön három helyszínt járnak be a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal munkatársai. Reggel 8 és 9 óra között Tiszaszigeten az önkormányzat előtt, 9.30-10.30-ig Újszentivánon szintén az önkormányzat előtt, míg 12.30-15 óráig Algyőn a Faluház parkolójában áll majd meg a kormányablakbusz.

A kormányablakbusz menetrendje megtalálható a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal honlapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában