Csongrád

2024.02.11. 10:49

Másodszor rongáltak meg új járdákat

Darók József

Forrás: Csongrád / Facebook

Fotó: PM

Jól halad az önkormányzat járdaépítési programja, azonban rongálások lassítják. A Városellátó Intézmény munkatársai és az alvállalkozók a Géza és az Attila utcában befejezték a járdafelújítási munkálatokat és áprilisig több szakasz is sorra kerül, a Bethlen Gábor, Zrínyi Miklós és Dobó István utcában, majd Bokroson dolgoznak tovább a vállalkozók

 – derült ki az intézmény tájékoztatásából. Azonban nem csak járdafelújításról számoltak be, hanem járdarongálásról is.  A Dobó István utcában február 8-án az esti órákban ismeretlenek kerékpárral többször végigmentek a forgalomtól elzárt, frissen épített felületen, ezért fel kell törni a megrongált járdát és újra kell betonozni. Rendőrségi feljelentést tettek a rongálásról, és keresik az elkövetőt. Ez nem egyedi eset, korábban a Bethlen és Batthyány utca sarkán lévő ártézi kút körüli, újonnan lerakott járdát is megrongálták, így azt is kétszer építették meg a szakemberek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában