szereti a kihívásokat, a gazdasági szereplőkkel a kapcsolattartást

2020.12.04. 13:47

Gergely Gábor kamarai szerepben

Új elnöke van a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Makó térségi szervezetének.

Gergely Gábort sokan úgy ismerik, mint a makói Hotel Glorius, illetve a Hagymatikum fürdő volt vezetője. Jelenleg a helyi önkormányzati cégeket tömörítő Makói Szolgáltató Nzrt. vezérigazgatói tanácsadója, de saját vállalkozásai is sikeresek.

Az 1990-es évek elején alapította rendezvénydekorációs vállalkozását, majd ennek eredményeként később az ópusztaszeri élményparkot. A Délmagyarországnak elmondta, a kamarai tisztséget azért vállalta, mert szereti a kihívásokat és a gazdasági szereplőkkel a kapcsolattartást, illetve szeret segíteni másokon.

Szerinte a makói térség erőssége a különleges épített környezet és a csendes, vidéki kisvárosi hangulat, hátránya pedig az alacsony bérszint, ami a külföldi és fővárosi agyelszívási spirált erősíti a gazdaságban. Erre – úgy gondolja – a kamara által biztosított Széchenyi hitelprogram lehet az egyik megoldás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában