Elkapták a garázsos gyilkost

Egy nap alatt meglett a gyilkos.

Suki Zoltán

A nyomozók egy nap alatt kiderítették, hogy ki végzett az újszegedi garázsban talált áldozattal – közölte csütörtökön a rendőrség. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon október 15-én indult büntetőeljárás emberölés miatt, miután egy férfi holttestét találták meg egy szegedi garázsban. A vármegyei nyomozók a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársaival közösen egy nap alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szegedi férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök elrendelték a férfi őrizetbe vételét, majd kezdeményezték a letartóztatásának indítványozását az ügyészségen.

gyilkos, emberölés, gyilkosság, garázs, Szeged
Beismerte tettét a gyilkos. Fotó: DM  

Kedden írtuk meg, hogy holttestre bukkantak az újszegedi Baross László utcában. Az emberi maradványokat a garázssor egyik garázsában találták meg. Információink szerint annyira rossz állapotban volt a holttest, hogy akkor még nem lehetett megállapítani a halál okát. Másnapra viszont kiderült, hogy gyilkosság történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában