Újabb részletek

2 órája

A garázsos gyilkos pénzre pályázhatott

Újabb részletek derültek ki a szegedi emberölési ügyben. A garázsos gyilkost elkapták, aki többek szerint a nyugdíjas férfi örökségére pályázott.

Delmagyar.hu

Oszlásnak indult holttestet találtak egy szegedi garázsban még kedden délután. Egy hetvenéves férfit találtak meg a rendőrök, akik gyilkosság gyanújával indítottak nyomozást. A hatóság egy nap alatt kiderítette, ki végzett az újszegedi garázsban talált áldozattal. A garázsos gyilkos már bilincsben.

garázsos gyilkos, emberölés, szeged
A garázsos gyilkos egy nap alatt rendőr kézre került. Fotó: police.hu

Az esetről a Tények is beszámolt. Az áldozatot már hetekkel ezelőtt meggyilkolhatták. Az elhunyt férfi egyik ismerőse a tudósításban elmondta, két három hete látta utoljára. A nyugdíjas férfit egyébként jól ismerték, gyakran látogatta a környéken található üzleteket.

Úgy tudom, hogy a hentesnél volt egy rendelése, amit nem vett át. Ők szóltak, hogy nem látták 

– fogalmazott a megszólaló ismerős.

A férfi egyetlen rokonával, a keresztfiával tartotta a kapcsolatot. Korábban évekig a szegedi uszoda ruhatárosaként dolgozott, innen ment nyugdíjba. 

A Tények információi szerint a meggyilkolt férfi sok pénzt örökölhetett, ki akarták csalni a pénzét, ezért akarhatták megölni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában