Egy nap alatt hazakerült az ellopott autó

Delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció/Pixabay

Egy makói nő tett feljelentést a rendőrségen augusztus 27-én, mert szerelője reggel hűlt helyét találta javítandó kocsijának, amelyet a műhely udvarán hagyott. A nem mindennapi eset részleteiről a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség közösségi oldalán számolt be. A kamerafelvételen látható volt, ahogy ismeretlenek hajtottak el az autóval. Mivel a tulajdonos gépjármű-ügyintézőként dolgozik, rögtön gondoskodott a kocsi forgalomból való kivonásáról. A nyomozók körözést adtak ki a járműre, amelyet pár órával később a szarvasi járőrök Békésszentandrás külterületén ellenőriztek. A Békés és a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök összehangolt munkájának köszönhetően a lefoglalt személyautó másnap már vissza is került jogos tulajdonosához. 

A Makói Rendőrkapitányság rendőrei eddig egy 33 és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, akik egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei vásárlónak adták el a kocsit. Mindketten beismerték tettüket. A történet azonban itt sem ért véget, ugyanis a nyomozók egy BMW-re lettek figyelmesek az egyiküknél tartott kutatás során, amelyről kiderült, hogy egy ellopott rendszámot szereltek fel rá. A páros ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és lopás vétsége miatt indult eljárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában