Tűzesetek, balesetek és mentések szerdán Csongrád-Csanád vármegyében

Delmagyar.hu

Szerdán délelőtt két melléképület kapott lángra egy szegedi ház udvarán, a Galgóci utcában. A szegedi hivatásos tűzoltók három egysége több vízsugárral oltotta el a tüzet, miközben négy gázpalackot is kihoztak az épületekből. Személyi sérülés nem történt. – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Ugyanezen a napon Szentesen, a Mecs Balogh utcában két autó ütközött össze. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az utasok sérülés nélkül úszták meg a balesetet.

Hódmezővásárhely külterületén is tűz keletkezett, ezúttal egy learatott tarló kapott lángra körülbelül ezer négyzetméteren. A város két tűzoltó egysége gyorsan megfékezte a lángokat, és senki sem sérült meg.

Szegeden, a Gyöngyvirág utcában egy ember rekedt egy társasház liftjében. A szegedi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal nyitották fel a felvonót, és sértetlenül szabadították ki az utast.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában