Esélye sem volt a motorosnak az életben maradásra – VIDEÓ

Kora délután még beszélt barátjával később figyelmetlensége miatt halálra gázolta a vonat azt a férfit, aki Kistelek közelében hajtott a sínekre motorjával.

Delmagyar.hu

A kisteleki szőlők közelében lévő átjárónál egy mozdonyszerelvény elgázolt egy motorkerékpárost – írtuk hétfőn. A hetven év körüli férfi meghalt, esélye sem volt túlélni a balesetet. A mozdony csupán hétszáz méter után tudott megállni a síneken. A motort kettévágta a szerelvény.

A TV2 Tények című műsora úgy tudja, hogy a motoros éppen az egyik ismerőséhez tartott, majd a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre és bekövetkezett a tragédia. 

A Tényeknek nyilatkozott az elhunyt egyik barátja is. A férfi elmondta, hogy a motoros állatokat is tartott és volt egy lánya is. A teljes tudósítást itt nézhetik meg.

Idén eddig már 13-mal több baleset történt vasúti átjárókban, mint tavaly ugyanebben az időszakban, és 17-en vesztették életüket ilyen balesetekben év eleje óta – erről Váczi Viktor, a MÁV helyettes szóvivője számolt be a Tényeknek. Ahogy korábban megírtuk, idén eddig három baleset történt a Csongrád-Csanád vármegyei vasúti átjáróiban. Ezekben a balesetekben hárman meghaltak. 

A vasútársaság szerint a vasúti balesetek szinte mindig az autósok, motorosok figyelmetlensége miatt történik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában