Árokba borult autó és veszélyes faágak Szegeden

Delmagyar.hu

Kedden Szegeden és környékén több helyszínen is beavatkoztak a tűzoltók. A Füredi utcában egy letört faág akadályozta a forgalmat, míg a Honvéd téri játszótéren egy másik lehasadt ág jelentett veszélyt a gyerekekre. Mindkét esetben a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a szükséges műszaki mentést, személyi sérülés sehol sem történt – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Zákányszéknél, az 5432-es úton árokba borult egy autó, melynek áramtalanítását a ruzsai és szegedi tűzoltók végezték el. A balesetben két ember megsérült. Emellett két szabadtéri tűzesethez is riasztották a Csongrád-Csanád vármegye tűzoltóit: délután Szegeden, a Szélső soron, majd kora este az M5-ös autópálya csengelei lehajtójánál égett az aljnövényzet. A tűzeseteket a helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók sikeresen eloltották, és szerencsére senki sem sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában