Tűzoltói beavatkozások az elmúlt hétvégén

Delmagyar.hu

Két hektáros területen lángolt a füves, bozótos terület szombaton kora délután Szeged külterületén. A város hivatásos egységei végezték el az oltást. Délután három órakor a Sándorfalvi út mellett gyulladt ki az aljnövényzet, hatszáz négyzetméteren égett a száraz fű. A lángokat a szegedi egységek rövid idő alatt eloltották. A tűzesetben egy ember megsérült, füstmérgezés gyanújával szállították kórházba a mentők.

Kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy autó szombaton az M43-as autópálya 33-as kilométerszelvényében, Makó közelében. A tüzet a makói hivatásos és a földeáki önkéntes egységek oltották el. Senki sem sérült meg a tűzesetben. 

Vasárnap délelőtt karambol történt a 45-ös főúton, Szentes és Kunszentmárton között, a 13-as kilométerszelvénynél. Egy autó belehajtott egy traktor által húzott két pótkocsi egyikébe. A helyszínre kiérkező szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset során ketten megsérültek. 

Vasárnap délelőtt Szentes közelében, a Külső-ártér tanyánál egy fa úttestre, illetve villanyvezetékre dőlt, a forgalmat veszélyeztette. Délután Szentesen, a Szabadság téren egy nagyméretű fa ága lehasadt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A műszaki mentéseket a szentesi hivatásos tűzoltók végezték el motoros láncfűrésszel. 

Hétfőn hajnalban Hódmezővásárhelyen a Pálffy utcában tíz négyzetméteres területen fa hulladék égett. A város hivatásos egységei rövid idő alatt a helyszínre értek, és eloltották a lángokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában