A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak

2 órája

Időjárás: Napos időre és enyhe szellőre számíthatunk

A hőmérséklet 16-21 fok között alakul, gyenge délkeleti széllel. Az időjárás kellemes, frontmentes körülményeket ígér országszerte.

Delmagyar.hu

Az ország időjárása kedvező képet mutat: északnyugaton ugyan borult az ég, de máshol változóan felhős, napos idő várható. A hőmérséklet 16 és 21 fok között mozog, a délkeleti szél megélénkül. A frontérzékenyek számára is kedvező körülményekre készülhetünk, mivel az időjárás nem befolyásolja jelentősen az egészségi állapotot. – tudtuk meg a Köpönyeg előrejelzéséből. 

időjárás, hőmérséklet, frontmentes
Kellemes és frontmentes, napos időjárás várható. Fotó: Donáth Attila

Frontmentes időjárás kedvező hatásokkal 

A frontérzékenyek számára kedvező hatások várhatóak, hiszen jelentős fronthatás nem érvényesül. Az enyhébb tünetek és panaszok mérséklődhetnek, és a frontérzékenyek akár javulást is tapasztalhatnak.

Az előrejelzés szerint továbbra sincsenek olyan időjárási tényezők, amelyek jelentősen befolyásolnák az egészségi állapotot. A kellemes, mérsékelten hűvös idő ideális lehet szabadtéri programokra és a frontérzékenyek számára is kedvező körülményeket kínál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!