Hatalmas érdeklődés

12 órája

Rossmann és Pepco nyílt Mórahalmon

Mórahalmon csütörtök délelőtt megnyílt az ország 255. Rossmann üzlete és mellette egy Pepco a Szegedi út és Remény utca kereszteződésében. Már a hivatalos nyitás előtt kígyózott a sor a Rossmann előtt.

Arany T. János

Voltak, akik annyira türelmetlenek voltak, hogy a hivatalos 10 órás nyitás előtt szerettek volna a csütörtökön átadott mórahalmi Rossmann üzletben vásárolni, de előtte végig kellett várniuk a 9 órakor kezdődő ünnepi megnyitót. Mórahalmon nyitotta meg legújabb üzletét a Rossmann. A bolt előtt felsorakozott eladókat, munkatársakat, a kivitelező, a város és a sajtó képviselőit Nagy Réka, a TV2 műsorvezetője köszöntötte, majd átadta a szót Szurma Gyöngyi értékesítési vezetőnek, aki azt mondta, örömmel és izgatottan várták a mai napot.

Mórahalom, Rossmann, Pepco
Néhány érdeklődő már a hivatalos nyitás előtt szeretett volna vásárolni az új mórahalmi Rossmannban. Fotó: Török János

Közösségi teret szeretnének

Szeretnénk egy közösségi teret is létrehozni, ahol a vásárlók jól érzik magukat, találkoznak barátaikkal, ismerőseikkel, és ahol megtalálják mindazt, amire vágynak. Bízunk benne, hogy üzletünk hozzájárul a város szolgáltatási palettájának bővítéséhez és a lakosság kényelméhez 

– mondta.

Rossmann, Pepco, Mórahalom
Mórahalmon csütörtök délelőtt megnyílt a Rossmann és a Pepco a Szegedi úton. Fotó: Török János

Biztosak benne, hogy jól fog működni

Óriási mérföldkő a két kereskedelmi egység, országos lánc városba települése 

– kezdte beszédét Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere. Elmondta, ismerve a város fejlődését, annak dinamizmusát, az ide érkező több mint 500 ezer fürdővendéget, a több mint 180 ezer vendégéjszakát igénybe vevő turistát, hozzávéve a határ közelségét, biztos abban, hogy a mórahalmi egy jól működő üzlete lesz a hálózatnak.

Biztosítottak a terek a beruházásokhoz

Ez egy óriási lépés, amelyet megtettünk a két üzlettel, de a város törekvése az, hogy ezt tovább bővítse itt, Mórahalmon, és adjuk meg a lehetőséget arra, hogy az ország ezen részén élők a lehető legjobb, legteljesebb körű kereskedelmi kínálattal itt helyben tudjanak találkozni. A város ennek érdekében tervezi a beruházási- és építési programját, ennek érdekében alakítja folyamatosan, dinamikusan a telekgazdálkodását, és biztosítja az ide érkező kereskedelmi hálózatok számára korrekt együttműködési keretek között azokat a tereket, amelyen a beruházások megvalósulhatnak

 – tette hozzá a polgármester. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában