Jövőre lesz motorostalálkozó is

3 órája

Árpádhalom lesz a vásárhelyi motorosok új bázisa

A hódmezővásárhelyi Slayers Of The Streets motoros egyesület áttette székhelyét Árpádhalomra, az önkormányzat egykori NET kávézójába, amely már évek óta zárva van. Árpádhalom szívesen látja a fiatalokat.

Kovács Erika

A klubháznyitót szombaton tartják Árpádhalom egykori kocsmájában.

Árpádhalom, motoros baráti társaság, Ábrahám Gábor
A NET kávézóból motoros klubház vált. Fotó: Kovács Erika

Sok helyet felkerestek, mind drága volt

Nagyon sok helyet felkerestünk Hódmezővásárhelyen is, de nem feleltek meg, amelynek legfőképpen anyagi oka volt. Mi csak egy kicsi egyesület vagyunk, nem is túl régóta működünk, nagy összeget nem tudunk havonta egy klubhelyiségért fizetni

 – mondta Ábrahám Gábor, a Slayers Of The Streets road kapitánya, akivel Árpádhalmon futottunk össze.

Árpádhalom lett a befutó

Jómagam árpárhalmi vagyok, itt élek. A múlt év végén összejött itt nálunk a faluban egy jó kis motoros baráti társaság, a NET kávézót kértük el hozzá. Jól éreztük magunkat és arra gondoltunk, hogy pont egy ilyen helyre lenne szükségünk. Úgyhogy Vásárhelyről Árpádhalomra tettük át a székhelyünket. Megkerestük a polgármesteri hivatalt, hogy mit szólnának hozzá, és mivel örültek, megkötöttük a bérleti szerződést

 – tudtuk meg Ábrahám Gábortól.

Árpádhalom, motoros baráti társaság, Ábrahám Gábor

Szombaton délután érkeznek a motorosok

A klubházavatót október 12-én, szombaton 14 órától tartják, a motorokat bárki megtekintheti, a játszótér melletti területen parkolnak majd. Este 7-kor koncert is lesz az egyesület tagjainak.

A vásárhelyi motorosok évente három-négy nagy rendezvényt is terveznek, például gyermeknapot. Jövő nyáron pedig egy nagy motoros találkozót is rendeznének Árpádhalmon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában