Búcsúbuli

1 órája

Retró bállal köszönnek el Kübekháza vezetői

Búcsúbulit tartanak szombaton Kübekházán. A falu leköszönő vezetése retró bált rendez, amelynek a keretében kitüntetéseket is átadnak.

Delmagyar.hu

Szeptember 28-án, szombat este a kübekházi Polgármesteri Hivatal előtti nagysátorhoz várják 18 órától a helyi lakosokat, ugyanis egy fergetegesnek ígérkező retró bállal búcsúznak el a település leköszönő önkormányzati vezetői. A település közösségi oldalán azt írták, hogy lesz pár rövid búcsúzó beszéd, a képviselő-testület utoljára átad néhány kitüntetést a falu lakóinak, továbbá készülnek egy közös meglepetéssel is. 

retró bál, Kübekháza, vezetők
A retró bál egyik hangulatfelelőse DJ Dominique lesz. Fotó: Nagy Gábor/MW 

Buli és vacsora

A búcsúbuliban az ismert szegedi zenész, Várkonyi Tibor csap este 6 órától a húrok közé, és a fergeteges partira megérkezik DJ Dominique, Magyarország legismertebb lemezlovasa is.

Ezen felül ötszáz adag spagettivel is készülnek a vendégeknek, a falu leköszönő vezetői lesznek ezúttal is a felszolgálók.

Új korszak kezdődik

Ahogy megírtuk, új fejezet kezdődik Kübekháza életében, teljesen új képviselő-testület irányítja majd a falut, miután Molnár Róbert polgármester és minden önkormányzati képviselő bejelentette, hogy nem indulnak a választáson. Huszonkét év után nem jelöltette magát újra Molnár Róbert, és a képviselő-testület is öt cikluson át dolgozott a kübekháziakért.

A jövőben Pungor Edit vezetésével működik majd tovább a település. Lapunknak korábban azt mondta, hogy az első időszakban elsősorban az elért eredmények fenntartására koncentrál majd. Fő célkitűzése az is, hogy legyen kultúrháza Kübekházának, hiszen hidegben jelenleg ennek hiányában nem tudnak rendezvényeket tartani. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában