Street view

3 órája

Sándorfalván járt a Google autója

Sándorfalván készített utcaképeket a Google autó.

Delmagyar.hu

A Google Maps térképszolgáltatásának utcakép nézete jóideje nagy népszerűségnek örvend: a gép előtt ülve szinte bárhova eljuthatunk és bejárhatjuk a területeket – akár kastélyokat, nemzeti parkokat is –, vagy megkereshetjük, pontosan hogy néz ki az az utca vagy ingatlan, ahova megyünk. Hogy aktuális maradjon, a szolgáltatás képanyagát rendszeresen frissítik. A Google Utcakép autói ennek megfelelően folyamatosan járják az országot A tetőn elhelyezett kamerarendszerrel rögzített képeket alakítják át 360 fokos képekké, így hozzák létre az online elérhető utcaképeket.

Google autó, utcakép, felvétel
Készülnek az új utcaképek Sándorfalváról. Fotó: Török János

A Google autója a napokban Sándorfalván járt, így a 8 ezer fős településről is hamarosan friss felvételek lesznek elérhetők. Aki esetleg találkozott vele, azt megnyugtatjuk: a képeken automatikusan elhomályosítják az arcokat és a rendszámtáblákat, így védve a személyiségi jogokat, vagyis ha rajta is lesz valaki az elkészült fotókon, nem lesz felismerhető.

Google autó, utcakép, felvétel
A 8 ezer fős településről hamarosan friss felvételek lesznek elérhetők.
Fotó: Török János

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában