Konzuli segítségnyújtás

2024.08.22. 06:45

Két magyar csapatért is idegenben szoríthatunk az UEFA Konferencia Liga-selejtezőjében

Csütörtökön két magyar csapatért is idegenben szoríthatunk az UEFA Konferencia Liga-selejtezőjében: 18 órakor a Paks lép pályára Csehországban, míg 20 órától a Puskás Akadémia kezdi meg a rájátszást a Fiorentina otthonában, Olaszországban – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán csütörtök reggel.

MW

Illusztráció/ A Paksi FC játékosainak gólöröme a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjének 2. fordulójában

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Annak érdekében, hogy minden kilátogató szurkoló akár már a helyszínen segítséget tudjon kapni baj esetén, két-két konzulunk személyesen is jelen lesz Firenzében és Mladá Boleslav városában a stadionokban – emelte ki a miniszter.

A helyszíni segítségnyújtás mellett pedig ezúttal is rendkívüli ügyeleti telefonszámokat létesítettek: +36 70 410 7520 az Olaszországba utazó szurkolók részére a +420 602 224 415 a Csehországba utazó szurkolók részére.

A telefonszámok már élnek, a konzulok pedig a stadionokban várják majd a Paks és a Puskás Akadémia szurkolóit! – zárta bejegyzését Szijjártó Péter.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában