Krimi

3 órája

Drámai baleset Budakalásznál – egészen megdöbbentően reagáltak az autósok (videó)

Rosszul lett egy sofőr a 11-es főúton,járművével belecsapódott a szemben sorjázó autókba. Ami ezután következett, az elképesztő.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A Magyar Közút vasárnap osztotta meg a videót, amelyen az látható, hogy egy Budapestről Szentendre irányába tartó autós a budakalászi körforgalom után rosszul lett, áttért a szemközti oldalra, majd a feltorlódott kocsisornak ütközött. Egy, a közelebbi sávban szembejövő autó vezetője hatalmas lélekjenléttel elkerülte a hatalmas becsapódást. 

A baleset összesen hét autót érintett, de szerencsére senkinek sem esett komolyabb baja.

A videóval a Magyar Közút szeretné felhívni a figyelme arra, hogy bár többen is egyszerűen továbbhajtottak az ütközés után, akadt, aki még a szembesávból is átrohant segíteni.

A videón az is látható, hogy bár az autósok az esethez kivonuló tűzoltóknak és a rendőröknek kialakították a biztonsági folyosót, a szintén oda tartó útellenőrök kocsiját nem engedték el. Tanulság: a bámészkodás csak még nagyobb dugót idéz elő – írja a Tények.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!