Bulvár-celeb

2 órája

Most már biztos: kibékült L.L. Junior és Dárdai Blanka (videó)

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata a se veled, se nélküled jegyében zajlik lassan már évek óta. Most megerősítették a hírt, hogy újra egy párt alkotnak.

MW

L.L. Junior és Dárdai Blanka se veled, se nélküled kapcsolatban él

Forrás: MW bulvár

Fotó: Máté Krisztián

L.L. Junior és Dárdai Blanka az Ázsia Expressz forgatásai után külön utakon folytatta, ám most megerősítették a pletykákat, miszerint kibékültek a csúnya szakítás után, és újra együtt vannak.

A páros a TV2 stábjának beszélt erről:

Exhibicionista, ambiciózus, szenvedélyes előadóművészek vagyunk, és ezt hozza a párkapcsolati mintánk is. Ezért ilyen szenvedélyes a kapcsolat is. Tehát gyors békülés, gyors harag. Letiltjuk egymást mindenhonnan, aztán feloldjuk egymást, aztán letiltjuk... szóval ilyen. Mindig azt mondjuk, hogy mi nyugalmat szeretnénk, de valahogy mindig ezt csináljuk

– magyarázta L.L. Junior a szakításuk okát.

„Egymás verbális vagy pszichés, lelki kivéreztetése mély sérüléseket okozott, okoztunk egymásnak, és ebben én is hibás vagyok. Én is elvetettem a sulykot többször. Próbáltuk megmenteni, próbálkoztunk sokszor” – mondta a rapper. 

L.L. Junior azt is elárulta, hogy eldöntötték, ezentúl diszkrétebben kezelik a párkapcsolatukat, ezzel is igyekezve azt megmenteni – derül ki a Ripost cikkéből. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!