Digitália

2024.06.22. 06:00

Tízezer dollárt is lehet nyerni a Huawei nemzetközi mobilfotós versenyén

Az akár tízezer USA-dolláros díjazású Huawei XMAGE Awards 2024 versenyre 2024. szeptember 15-ig várják a jelentkezéseket hazánkból is. A pályázat célja, hogy ösztönözze a mobiltelefonos fotózást, támogatva a kreativitást és az egyedi nézőpontokat.

MW

Forrás: XMAGE Awards

Idén újra várja a nevezéseket hazánkból is az akár tízezer amerikai dolláros díjazású Huawei XMAGE Awards fotópályázat, amelyre bármilyen Huawei mobiltelefonnal készített fényképeket lehet beküldeni. A 2017 óta megrendezett versenyen eddig a világ több mint 170 országából és régiójából neveztek, összesen csaknem négymillió alkotással. Ez a hatalmas képanyag alkotja az  XMAGE Awards saját kulturális örökségét, amely az emberek világszerte megörökített történeteinek darabjait őrzi.

Forrás: XMAGE Awards

A verseny célja, hogy platformként szolgáljon a mobiltelefonos fényképezés legjobbjainak elismerésére, ösztönözve a különleges nézőpontokat és a határtalan kreativitást. Az idei versenyen új kategóriákban is lehet nevezni, így „Pillanatok”, „Arcok”, „Távol, mégis közel”, és a „Stílus” kategóriákban is megmérettethetjük magunkat. A különböző kifejezési formák és témák felfedezésére, valamint a gyártó zászlóshajó készülékeinek képalkotó képességeinek használatára ösztönzésül új díjakat vezettek be, például a Best of Pura Series (A Pura széria legjobbjai) és a Best of Mate Series (A Mate széria legjobbjai) elismerést.

Forrás: XMAGE Awards

A győztesek fotóit a többi között nemzetközi promóciós platformokon is megjelenítik, emellett a legjobb pályaműveket beküldők akár fejenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalomban részesülnek.

Az alkotások beküldési határideje: 2024. szeptember 15. 18:00 óra.

A verseny elmúlt 12 évének legjobb mobiltelefonos fényképeit egyébként nagyszabású nemzetközi fotókiállításon mutatta be a Huawei. Az Egy meghitt világ című tárlat a mobilos képalkotó technológiában úttörő szerepet betöltő vállalat eddigi legnagyobb fotókiállítása, ahol több millió fényképből válogatva csaknem 300 olyan képet mutattak be, amelyeket Huawei okostelefonokkal készítettek. Cikkünk illusztrációit közülük válogattuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!