Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa

2024.04.19. 15:21

Sorsoltak a kupában, a negyeddöntők győztesei kijutnak az országos főtáblára

Kisorsolták a negyeddöntő párosításait a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupában. Igazán nagy lesz a tét, hiszen a négy győztes futballcsapat a MOL Magyar Kupa főtáblájára kvalifikálja magát.

Becsei Dávid

Az MLSZ Csongrád-Csanád vármegyei Igazgatóságán tartott sorsolásán Ruzsa Roland, Kiskundorozsma önkormányzati képviselője húzta ki a csapatokat.

Fotó: Gémes Sándor

A nyolcból hét párharcot már lejátszottak szerdán késő délután a nyolcaddöntőből, az Üllés–Ásotthalom mérkőzést kedden rendezik meg. A már meglévő hét csapatból öt a vármegyei I. osztályban játszik, kettő pedig – a Sándorfalva és a St. Mihály – a vármegyei II. osztályban. Amennyiben az Üllés nyer, akkor az öt megyeegyes együttes mellett három megyekettes lesz, ellenkező esetben hat–kettő. Az Üllés továbbjutása esetén otthon fogadhatná a Sándorfalvát.

A Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa negyeddöntőjének párosításai:

M-Perfect Home-Algyő–Szentesi Kinizsi
Sándorfalva–Üllés/Ásotthalom párharc győztese
SZVSE-G-Falc Kft.–Kéménygyártó-Mórahalom
St. Mihály–Tiszasziget

A negyeddöntők hivatalos játéknapja május elseje. Amennyiben a rendes játékidő alatt nem döntik el a győzelem sorsát a csapatok, büntetőrúgás dönt a továbbjutás kérdéséről. Amennyiben két különböző osztályban játszó csapat érdekelt a párharcban, döntetlen esetén az alsóbb osztályú eset jut tovább a 90 percet követően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában