ÚtON: Lendületes a forgalom kedden reggel

Delmagyar.hu

Reggeli órákban a forgalom lendületes. A Tempo Taxi munkatársainak nincs tudomásuk dugóról, a bevezető utak, a körutak és a hidak is még jól járhatóak.

A felújítási munkálatok továbbra is zajlanak a Boros József utca, a Bakay és a Csemegi közötti szakaszon. A Tavasz utca elején a Körtöltés felől még mindig félpályás útlezárás nehezíti a forgalmat. Illetve a Bolyai János utca és a Jósika utca közötti szakaszon a Kálvária sugárúton is tartanak a munkálatok. A Sándor utca , a Kecskeméti utca és a Rózsa utca közötti szakaszon  zsákutca. A Derkovits fasor és a Töltés utca kereszteződésénél félpályás útlezárás van, lámpa irányítja a forgalmat. A Töltés utcába a Fő Fasor irányába nem lehet behajtani. A Rókusi körúton folytatják a felújítást. Ezért a Csongrádi sugárút és a Vértói út közötti szakaszon 30 kilométeres korlátozás van, hamarosan útszűkület várható. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában