ÚtON

2024.07.11. 07:15

Munkálatok nehezítik a közlekedést Szegeden

Delmagyar.hu

15:08 

A Margaréta u és a Rókusi körút sarkánál nem lehet ki és be hajtani.  A Boldogasszony sgt-on az Oldal u és a Bokor u. közötti szakaszon csak a villamospályán lehet közlekedni.

07:22

Élénkül a forgalom a városba bevezető utakon és a város többi részén is, a hidak kezdenek telítődni. A város több részén is folyó munkálatok nehezítik a közlekedést – írja beszámolójában a Tempó Taxi

A felújítási munkálatok továbbra is zajlanak a Boros József utca, a Bakay és a Csemegi közötti szakaszon. A Tavasz utca elején a Körtöltés u.  felől még mindig félpályás útlezárás nehezíti a forgalmat, illetve a Bolyai János utca és a Jósika utca közötti szakaszon a Kálvária sugárúton is tartanak a munkálatok. A Sándor utca, a Kecskeméti utca és a Rózsa utca közötti szakaszon zsákutca. A Derkovits fasor és a Töltés utca kereszteződésénél félpályás útlezárás van, lámpa irányítja a forgalmat. A Töltés utcába a Fő Fasor irányából nem lehet behajtani. A Vedres és Csanádi utcában is folytatják a felújítást. A Rókusi körúton folytatják a szegélykövek cseréjét, ezért a Csongrádi sugárút és a Vértói út közötti szakaszon 30 km-es korlátozás van, munkagépek akadályozhatják a haladást. Az Arany Klinika és a Tisza Lajos körút közötti szakaszon az Arany János utcában kikerülhetetlen kátyú van. A Boldogasszony sugárúton az Oldal utca és a Bokor utca közötti szakaszon félpályás lezárásra és sebességkorlátozásra kell számítani. Az autók ideiglenesen a villamospályán közlekednek majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában