Szegedi hírek

2024.05.10. 07:30

ÚtON: felújítások nehezítik a közlekedést

A legfrissebb közlekedési hírek Szegedről.

Delmagyar.hu

Élénk a forgalom, mindenfele a bevezető utakon, Dorozsmai , Bajai, Algyői, a túloldalon a Makai, Szőregi út befele tartó oldalán már elég sok a jármű.A hidak előtt sorok várakoznak, mindkét hídon belassult a közlekedés, de a Bertalan híd még lendületesebb.
A körutak, sugárutak is sűrűek, Makkosházi, Rókusi körút, Vásárhelyi Pál utca, a József Attila és a Kossuth Lajos sugárút mindkét irányban tele vannak.
A Szabadkai úton rengeteg az autó, Dugonics tér, Aradi tér, Zrínyi utca, Boldogasszony sugárút ugyancsak lassabban járható. Sűrűek a felsővárosi és tarjáni csomópontok, Víztoronytér, Csillag tér, Etelka sor, Felső Tisza part.
Kárász utca - Széchenyi tér sarkán útszűkület mindkét irányban, Bocskai u.- Madách u. sarka lezárva. Tisza L. krt.- Attila u. sarkán csatornázás miatt útszűkület. Petőfi s. sgt.-on a 4-es villamos útvonalának rekonstrukciója miatt, több helyen kell útszűkületre számítani. Cserepes sor - Móravárosi körút közötti szakaszon a Szabadkai úton sáveltolásra kell számítani.
Felső Tisza parton a Pick Aréna előtt félpályás útlezárás. Híd utcából a Deák F. utcába nem lehet bekanyarodni, Victor Hugo u. és a Kölcsey u. - a Trója felől lezárva.
Balesetmentes jó utat kívánok a Tempó taxi kollegái nevében - tudtuk meg a Tempó Taxi munkatársától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában