Szentes és környéke

2016.08.23. 14:00

Fórumoznának a fürdőzők Szentesen - többen kérik vissza a zuhanyt

Érzékeny pontra tapintott lapunk azzal a témával, amelyben a szentesi strandolók zuhanyzási szokásaival az elmúlt napokban két cikkben is foglalkoztunk.

Králik Emese

Egyrészt egy olvasónk szerint bosszantó, ha a fürdőzők nem öblítik le magukat (2016. augusztus 13.: Zuhanyozás nélkül megyünk a medencébe), mások szerint viszont – bár szeretnének többen lezuhanyozni – az a baj, hogy a zuhany messze van, és hideg a vize (2016. augusztus 16.: Hidegzuhany a szentesi strandon).  Az utóbbi nézetet osztja egy olvasónk, aki lapunk Csörög a telefon rovatában elmondta: régen meleg vízzel zuhanyozhattak, ez a lehetőség megszűnt. Négy helyi férfi – Gálfi László, Hanka József, Hervay Károly és Piti Lajos – szentesi szerkesztőségünkhöz írt levelében többek között amellett teszi le a voksát: vissza kellene szerelni a megszüntetett hideg-meleg vizes zuhanyokat a medencék környékére. Úgy tudjuk, ezeket korábban azért vágták le, mert volt, aki hajmosásra, szappanos mosakodásra használta, pedig nem erre való. Szerintük a legjobb lenne egy olyan fórumot szervezni, ahol a fürdőzők és a strand vezetése tisztázhatna minden félreértést. Ha a létesítmény vezetése nyitott lesz erre az ötletre, és létrejön egy ilyen esemény, azon lapunk – amennyiben meghívják – biztosan jelen lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!