Szeged és környéke

2014.02.23. 19:53

Disznóságok az Art Hotelben

Szeged - A disznótor hangulatát idézték szombaton az Art Hotel Szegedben. Közös kolbász- és hurkatöltésre, hagyományos menüre vártak minden vendéget a szervezők.

Munkatársunktól

– Ahogy azt kell, én pálinkával indítottam a napot. Ilyen jó szilvát régen ittam – mondta vidáman az egyik vendég a szálloda udvarán, majd elkezdett húst darabolni.

A böllérek az udvaron felállított, vasból készült rémfára húzták fel a sertést, mellette dolgozták fel a húsát. Miközben rotyogott az abalé, egyre többen álltak be segíteni a szakszerű darabolókhoz, a munkát egy harmonikás kísérte vidám dallamokkal.

Disznóságok az Art Hotelben. Fotó: Frank Yvette (galéria)




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!