Szeged és környéke
2014.02.23. 19:53
Disznóságok az Art Hotelben
Szeged - A disznótor hangulatát idézték szombaton az Art Hotel Szegedben. Közös kolbász- és hurkatöltésre, hagyományos menüre vártak minden vendéget a szervezők.
Munkatársunktól
– Ahogy azt kell, én pálinkával indítottam a napot. Ilyen jó szilvát régen ittam – mondta vidáman az egyik vendég a szálloda udvarán, majd elkezdett húst darabolni.
A böllérek az udvaron felállított, vasból készült rémfára húzták fel a sertést, mellette dolgozták fel a húsát. Miközben rotyogott az abalé, egyre többen álltak be segíteni a szakszerű darabolókhoz, a munkát egy harmonikás kísérte vidám dallamokkal.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre