Férfi röplabda

3 órája

Elveszítette az első hazai meccsét a Vidux-Szegedi RSE

Három szettben nyert a MAFC Szegeden. Vereséggel debütált hazai pályán a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata az Extraligában.

Három elveszített idegenbeli meccset követően hazai pályán debütálhatott a férfi röplabda Extraliga 2024-25-ös szezonjában a Vidux-Szegedi RSE. A Tisza-partiak azt a MAFC-ot fogadták az újszegedi sportcsarnokban, amely addigi három bajnokijából csak a MÁV Előre ellenit nem nyerte meg.

Vidux-Szegedi RSE
Kulcsjátékosai hiányában veszítette el első hazai meccsét a Vidux-Szegedi RSE.
Fotó: Hunvolley,info

A fővárosiak ellen két kulcsjátékosára sem számíthatott a szegedi klub, a MAFC pedig végül három szettben, sima győzelmet aratott, így az SZRSE a negyedik bajnokiját is elveszítette. Legközelebb jövő szombaton, a DEAC otthonában játszik majd a Vidux-Szegedi RSE.

Otavio Ricardo Ferrigno Machado, a Vidux-Szegedi RSE edzője:Sajnos elvesztettük a hazai meccset, de a csapat sokkal jobban játszott, mint az előző találkozón. Sajnos a két kulcsjátékosunk nem tudott játszani sérülés miatt, amit meg is érzett a csapat. Ennek ellenére az első szett fantasztikus volt, nagyon jól játszottunk, a második és a harmadik szettben viszont megint a nyitásfogadás miatt veszítettünk. Dolgozunk tovább a hibáinkon!

Pápai Péter, a MAFC edzője: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A vasárnapi kupa meccsre tökéletes felkészülés volt ez a mai. Felforgatott összeállításban kellett ma játszanunk, de így is szépen játszott a csapat.

Vidux-Szegedi RSE – MAFC 0:3 (-22, -14, -17)

Férfi röplabda Extraliga, 4. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 130 néző. Vezette: Bibók, Barabás.
SZRSE: Bodnár, Fitor 11, da Rocha 7, Sarnyai 9, Kasnyik 9, Honti 1. Csere: Borsi (liberó), Szepesi 2, Filius, Demcsák. Vezetőedző: Otavio Ricardo Ferrigno Machado.
MAFC: Altunaga 7, Tamási 3, Stankovic 12, Katona 6, Oláh 15, Kiss D. 5. Csere: Lassu (liberó), Veres 5, Juhász. Vezetőedző: Pápai Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában