Röplabda

2 órája

Nem lehetett reális esélye az SZRSE-nek Kaposváron

A bajnoki címvédő otthonában papírforma vereséget szenvedett a szegedi csapat. A Vidux-Szegedi RSE Kaposváron nyitotta az Extraliga új szezonját.

A bajnoki címvédő, idén is aranyéremre esélyes Kaposvár otthonában kezdte meg az Extraliga új idényét a Vidux-Szegedi RSE. A fiatalokkal teletűzdelt, új vezetőedzővel felálló Tisza-partiak számára nem a kaposvári bajnoki volt a legfontosabb, hiszen reális esélye nem volt az SZRSE-nek a győzelemre. A papírformának megfelelően három szettben nyert a Kaposvár, a szegediek pedig vasárnap a Dág vendégeként folytatják.

Vidux-Szegedi RSE, Kaposvár
Három szettben maradt alul a Vidux-Szegedi RSE Kaposváron.
Fotó: Muzslay Péter

A szegedi klub NB I.-ben szereplő női csapata idehaza kapott ki a Tatabányától 3:1-re.

Otávio Ricardo Ferrigno Machado: Magyarország egyik legerősebb keretével rendelkező csapattal játszottunk. A harmadik szettben mutatottunk életjelet, voltak szép pillanataink, de nekünk nem egy Kaposvárt kell megvernünk, hanem a valóban nyerhető mérkőzéseken kell győznünk. Azzal elérjük a célunkat, a bentmaradást. A következő meccsek sokkal fontosabbak lesznek.

Fino Kaposvár–Vidux-Szegedi RSE 3–0 (8, 8, 16)

Férfi röplabda Extraliga, 1. forduló, Kaposvár, Kaposvár Aréna, 450 néző. Vezette: Ujházi, Tillmann.
Fino Kaposvár: Magyar B. (3), Hubicska(6), Iván B. (5), Kalmár Á. (15), Bögöly (8), Boldizsár P. (10). Csere: Feliciano (liberó), Csordás B. (liberó), Novoselov (6), Djordjevic (5), Laczkó (1). Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics. 
Vidux-Szegedi RSE: Bodnár L. (–), Fitor (3), Trindade (8), Sarnyai (3), Kasnyik (2), Piti (–). Csere: Borsi (liberó), Kávai (liberó), Demcsák (1), Szepesi (3), Filius (–), Engel (–), Honti (1). Vezetőedző: Otávio Ricardo Ferrigno Machado.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában