Atlétika

2 órája

Ezüstérmet nyert az SZVSE fiatalja az ob-n

Az U16-os korosztályos bajnokságon végzett második helyen Dobó Csanád. Az SZVSE fiatalja diszkoszvetésben szerzett ezüstérmet.

Székesfehérváron rendezték meg az atléták U16-os korosztálya számára az országos bajnokságot, amelyen az SZVSE több sportolója is részt vett. A legszebb eredményt Dobó Csanád érte el, aki diszkoszvetésben 56.27 méteres eredményével végzett a második helyen. Csanád súlylökésben is versenyzett, ott új egyéni legjobb eredményét elérve (15.73 méter) végzett negyedik helyen, míg klubtársa, Thékes Viktor szintén új egyéni legjobbját elérve lett nyolcadik, míg diszkoszban tizedik helyen zárt. Csanád kalapácsvetésben szintén negyedik lett (45.08 méteres új egyéni legjobb), Thékes Viktor pedig kilencedik helyen végzett.

Dobó Csanád, SZVSE
Az SZVSE atlétája, Dobó Csanád ezüstérmet nyert Székesfehérváron.
Fotó: SZVSE Atlétika szakosztály

Németh Kata diszkoszvetésben és kalapácsvetésben is nyolcadik lett, míg súlylökésben 15. helyen zárt, míg a fiúk 1500 méteres síkfutó számában Mészáros Zsombor 16. lett, 3000 méteren 12. helyen végzett, Demir Dali András pedig a 16. helyet szerezte meg, a 100 méteres síkfutás B döntőjében pedig Asztalos Boldizsár Máté végzett a negyedik helyen.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában