Két győzelem

3 órája

Hazai pályán dupláztak a Szeged-Csanád GA fiataljai

Az utánpótlás labdarúgó-bajnokságokban mind a hét Tisza-parti korosztály pályára lépett. A Szeged-Csanád GA együttesei közül az U17 és az U16 hazai pályán győzött, a többi csapat vereséget szenvedett.

Hét mérkőzésből két győzelmet arattak a Szeged-Csanád GA korosztályos labdarúgócsapatai. Az U17 és az U16 egyaránt hazai pályán, a Szent Gellért Fórum edzőpályáján nyert, a további együttesek kikaptak.

Szeged-Csanád GA
Együtt a két csapat: a Szeged-Csanád GA U16-os és U17-es együttese is nyert hazai pályán. Fotó: Szeged-Csanád GA

Szeged-Csanád GA: dupla siker

Eredmények

  • MLSZ országos U19, alap csoport, 5. forduló: BVB Akadémia–Szeged-Csanád GA 1–0 (0-0)
    Szeged-Csanád GA: Szabó M. – Molnár A., Lőrincz L., Lőrincz B., Mihálffy G. (Pohner, 60.) Süle (Köteles, 60.), Mádi Sz., Denucz (Krizsán 88.), Csikós (Szabó Á., 70.), Lehocki, Gáti. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
    Gólszerző: Göndör (50.)
    Podonyi Norbert: – Sajnos nem feküdt nekünk az ellenfél stílusa, nem használtuk ki a gyengeségeiket. A kapusunk jóformán nem ért kézzel a labdához, így nagyon nagy lehetőséget szalasztottunk el. A következő mérkőzésen kellő motivációval javíthatunk.
  • MLSZ országos U17, kiemelt csoport, 5. forduló: Szeged-Csanád GA–Fehérvár FC 2–0 (0-0)
    Szeged-Csanád GA: Farkas M. – Kincses, Pipis, Lukácsi, Pleskó, Sümeghy Á., Karácsonyi (Bagdi, 78.), Szanka (Nagy B., 78.), Sándor B. (Reményik, 45.), Tóth N., Mészáros (Lázár, 65.). Vezetőedző: Hacker Bence.
    Gólszerzők: Tóth N. (47.), Reményik (84.).
    Hacker Bence: – A srácok a mai meccsen mindent megcsináltak, amit kértünk, elégedettek lehetünk. Jó hozzáállással játszottunk, dominálni tudtunk, és a kiállítás után még magabiztosabbá váltunk. Minimális hiányérzetünk lehet a kihagyott helyzetek miatt, kicsit félő is volt, hogy a futball íratlan szabálya beigazolódik, de szerencsére nem lett így. Gratulálok a játékosoknak. Túl vagyunk öt fordulón, és eddig nagyon biztató, amit látunk.
  • MLSZ országos U16, alap csoport, 5. forduló: Szeged-Csanád GA–Nyíregyháza Spartacus FC 3–1 (2-1)
    Szeged-Csanád GA: Tanács – Tóth-Sági, Müller (András, 67.), Kocsis, Radnai (Gyuris, 82.), Balog, Závoda, Kalmár, Mucsi, Csikós, Horváth Á. Vezetőedző: Retek Flórián.
    Gólszerzők: Balog (14., 91.), Radnai (27.) ill. Uray (30.).
    Retek Flórián: – Nagyon kellett ez a hazai siker, ami szerintem az elmúlt hetek nehézségein átlendít bennünket. Jó teljesítményt nyújtottunk, akár több góllal is vezethettünk volna az első félidőben. Sokat melóztak a srácok, élvezték a játékot, így azt gondolom, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.
  • MLSZ országos U15, alap csoport, 5. forduló: Pécsi MFC–Szeged-Csanád GA 1–0 (0-0)
    Szeged-Csanád GA: Németh Á. – Dóczi-Maróti, Bakos, Kovács M. (Sinkó, 52.), Ötvös, Tóbiás (Csík, 67.), Kérdő, Szeles, Gáti, Takács, Varga R. (Balog, 52.). Vezetőedző: Zemkó Viktor.
    Gólszerző: Petrov-Trajkov (54.).
    Zemkó Viktor: – Kemény mérkőzésen vagyunk túl. A srácok mindent beleadtak és kitartóan küzdöttek. Az elszántság és az alázat, ami előre viszi őket, náluk nem kérdés. Folytatjuk a munkát.
  • MLSZ országos U14, alap csoport, keleti ág, 5. forduló: Nyíregyháza Spartacus FC–Szeged-Csanád GA 3–2 (2-1)
    Szeged-Csanád GA: Mayer – Bárdos, Palágyi (Kránicz, 75.), Kocsis, Tóth Z., Donkó, Papp A. (Visi, 47.), Jakus, Magyar, Dávid (Csjernyik, 47.), Darázs (Palócz, 63.). Vezetőedző: Benkó Tihamér.
    Gólszerzők: Kosztyu (14.), Oláh (27.), Palaga (46.), ill. Tóth Z. (12.), Palágyi (63.).
    Benkó Tihamér: – Tudtuk, hogy kemény, jó képességű Nyíregyháza vár ránk. Jól kezdtük a mérkőzést, korán vezetést szereztünk, de az ellenfél hamar fordított. Lüktető volt a játék, hol az egyik, hol a másik csapat érvényesítette akaratát. A második félidőben kétgólos hátrányba kerültünk egy büntetőt követően, majd szépítettünk, de egyenlíteni már nem sikerült. Jó mérkőzést játszottunk egy erős csapat ellen. Legközelebb igyekszünk saját javunkra fordítani az eredményt egy ilyen kiélezett meccsen.
  • MLSZ országos U13, dékeleti csoport, 5. forduló: MTK Budapest–Szeged-Csanád GA 8–2
    Budapest, MTK Utánpótlás Sportközpont. Vezette: Lehr Marcell Maximilián.
    Szeged-Csanád GA: Kollár – Tarjáni, Tóth K., Molnár, Nógrádi, Vass, Dér, Rudics, Körmöci. Csere: Kovács M., Bagóczky, Nagygyörgy, Détári, Vetró, Tóth M. Vezetőedző: Nyerges Dániel.
    A szegedi gólszerzők: Vass (19.), Rudics (32.).
    Nyerges Dániel: – A négy negyedből háromnak úgy vágtunk neki, hogy magasan nyomást helyeztünk a kifejezetten technikás MTK-ra. Ez többé-kevésbé sikerült, hiszen 3–2-vel fordultunk. Az utóbbi hetekben sokat fejlődtünk támadásban. A végére az egyéni hibák és a technikai különbségek megpecsételték az utolsó két negyedet. Típusgólokat kapunk, kifejezett célunk az ezekre való felkészülés.
  • MLSZ országos U12, délkeleti csoport, 5. forduló: MTK Budapest–Szeged-Csanád GA 4–1
    Szeged-Csanád GA: Bárkányi – Kiss Má., Ördög, Szekeres, Czibere, Marancsik, Geletóczki, Gyarmat, Faur. Csere: Nagymihály, Kiss Ma., Csuka, Bíró, Bakos, Kiss Á., Sosterics, László, Fazekas. Vezetőedző: Kovács Péter.
    A szegedi gólszerző: Faur (56.).
    Kovács Péter: – Csapatként jól működtek együtt a gyerekek, és a melózás is rendben volt. Elsősorban a labda megbecsülésében és a játék megfelelő kezdeményezésében kell előre lépni ahhoz, hogy többet legyen nálunk a labda.

A klub előző heti eredményeiről itt írtunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában