Utánpótlás futball

2 órája

Sikerült a fordítás a hajrában

Pörögtek a korosztályok, minden csapat pályára lépett. A Szeged-Csanád GA hét korosztályából kettő ért el sikert az utánpótlás labdarúgó-bajnokságok különböző csoportjaiban.

Az U19-es csapat a hibátlan éllovas Fehérvárt fogadta Újszentivánon, és hátrányból fordítva a 89. percben elért góllal le tudta győzni. A másik sikert a Szeged-Csanád GA U14-esei aratták, akik Mezőkövesden győztek nagyon magabiztosan, nyolc gólt szerezve. Korábban már beszámoltunk a klub eredményeiről, amelyeket a különböző országos csoportokban értek el.

Szeged-Csanád GA
Nagy a boldogság: a Szeged-Csanád GA U19-es csapata legyőzte az éllovast. Fotó: Szeged-Csanád GA

Szeged-Csanád GA: két siker

Eredmények

  • MLSZ országos U19, alap csoport, 6. forduló: Szeged-Csanád GA–Fehérvár FC 2–1 (1-1)
    Szeged-Csanád GA: Bartók – Molnár A., Tóth D. (Köteles, 76.), Lőrincz B., Bezzeg (Pohner, 60.), Süle (Vásárhelyi, 76.), Mádi, Denucz (Mihálffy G., 83.), Csikós, Lehoczki (Kis Cs., 60.), Gáti Á. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
    Gólszerzők: Bezzeg (41.), Mádi (89.), ill. Bordács (32.).
    Podonyi Norbert: – Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert egész héten jól dolgoztak, és maximálisan betartottak minden taktikai utasítást. A pályán elvégzett munka eredményeként sikerült legyőznünk egy jó Fehérvárt.
  • MLSZ országos U17, kiemelt csoport, 6. forduló: MTK Budapest–Szeged-Csanád GA 2–0 (1-0)
    Szeged-Csanád GA: Farkas M. – Kincses (Szatmári, 84.), Kocsis (Lázár 54.), Lukácsi, Pleskó, Sümeghy Á., Karácsonyi (Curcin, 66.), Szanka, Tóth N. (Nagy B., 66.), Reményik, Mészáros (Tószegi, 84.). Vezetőedző: Hacker Bence.
    Gólszerző: Bugya (10., 55.).
    Hacker Bence: – Nagyon jó képességű csapattal játszottunk kiváló környezetben. Az első húsz percben nagy nyomás alatt voltunk, a későbbiekben kiegyenlítettebb lett a játék,  többször oda is értünk az ellenfél kapuja elé. Sajnos a helyzeteink kimaradtak, nagy kár érte, mert visszajöttünk volna a mérkőzésbe. Emiatt van bennem egy kis keserűség, más miatt nem lehet. A csapat végigmelózta a meccset, végig volt tartásunk. Dolgozunk tovább, a hétvégén javítani akarunk.
  • MLSZ országos U16, alap csoport, 7. forduló: Szeged-Csanád GA–III. Kerületi TVE 2–3 (2-1)
    Szeged-Csanád GA: Tanács – András (Mayer, 72.), Martonosi (Müller, 80.), Radnai (Tóth-Sági, 72.), Balog, Závoda, Szántó (Kalmár, 65.), Mucsi, Csikós, Erőss, Horváth Á. Vezetőedző: Retek Flórián.
    Gólszerzők: Erőss (5.), Horváth Á. (12.), ill. Kovács (29.), Báti (63.), Mizsei (89.).
    Retek Flórián: – A mérkőzés első harminc percében a mi akaratunk érvényesült, ami gólokban is megmutatkozott. A második félidőben nagyon visszaesett a játékunk színvonala, ezen mindenképpen javítanunk kell. Dolgozunk tovább.
  • MLSZ országos U15, alap csoport, 7. forduló: III. Kerületi TVE–Szeged-Csanád GA 3–1 (3-0)
    Szeged-Csanád GA: Németh Á. – Dóczi-Maróti, Bakos, Nagygyörgy (Lengyel, 60.), Kovács M. (Csuka, 63.), Tóbiás, Kérdő, Gáti, Varga (Csík, 60.), Szeles, Takács. Vezetőedző: Zemkó Viktor.
    Gólszerzők: Szobor (20.), Kozma (34.), Angeli (40) ill. Kérdő (45.).
    Zemkó Viktor: – A csapatnak tanulnia kell ebből a vereségből, és dolgoznunk kell a hibák kijavításán. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésre erősebben térünk vissza, és megmutatjuk, mire vagyunk képesek.
  • MLSZ országos U14, alap csoport, keleti ág, 7. forduló: Mezőkövesd Zsóry FC–Szeged-Csanád GA 0–8 (0-4)
    Szeged-Csanád GA: Mayer (Mikuska, 56.) – Bárdos (Lévai, 41.), Palágyi (Oláh, 56.), Tóth Z., Donkó (Forrai, 41.), Rudics, Jakus, Magyar (Papp 55.), Csjernyik (Tábit, 41.), Dávid, Darázs (Palócz, 41.). Vezetőedző: Bekó Tihamér.
    Gólszerzők: Magyar (13., 36.), Darázs (24.), Gönczi (öngól, 34.), Rudics (56.), Palócz (59., 64.), Papp (76.).
    Benkó Tihamér: – Az első perctől kezdve nagy koncentrációval és fegyelemmel játszottunk, figyelmen kívül hagyva az ellenfél pillanatnyi helyezését a tabellán. Ezt is kértük többek között a gyerekektől a mérkőzés előtt. Végig megfelelő hozzáállással futballoztunk, ennek köszönhetően sok labdát szereztünk és helyzetek sokaságát dolgoztuk ki. Megérdemelten nyertünk ilyen nagy különbséggel is.
  • MLSZ országos U13, dél-keleti csoport, 7. forduló: UTE–Szeged-Csanád GA 5–1
    Szeged-Csanád GA: Kollár – Tarjáni, Tóth K., Molnár Cs., Körmöci, Vass, Déri, Podmaniczki, Kovács M. Csere: Ferenczi, Détári, Kránicz, Vetró, Bagóczky, Szűcs. Vezetőedző: Nyerges Dániel.
    A szegedi gólszerző: Bagóczky.
    Nyerges Dániel: – Az első negyedben igazán harciasan játszottunk, amelynek meg is lett az eredménye. A második negyed pont az első ellentétére sikerült. A harmadik felvonásban visszajöttünk a meccsbe, viszont az egyéni hibák eldöntötték a végeredményt. Pozitívum, hogy támadásban sokat léptünk előre az utóbbi hetekben. Várjuk a folytatást.
  • MLSZ országos U12, délkeleti csoport, 7. forduló: UTE–Szeged-Csanád GA 2–0
    Szeged-Csanád GA: Geletóczki – Kiss Á., Szekeres, László, Marancsik, Kiss Má., Czibere, Faur, Bárkányi. Csere: Bíró, Kiss Ma., Csuka, Nagymihály, Mihály, Bakos, Sosterics, Fazekas, Gyarmat. Vezetőedző: Kovács Péter.
    Kovács Péter: – Ezen a mérkőzésen annyit tudtunk előre lépni, hogy már sokszor odaértünk az ellenfél kapuja elé, volt sok tiszta helyzetünk is, viszont ezeket nem tudtuk gólra váltani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában